Teknolojiye Rehber Hergün Ziyaret Etmeye Değer

Popüler Yayınlar

1 Mayıs 2024 Çarşamba

Telefon Şarjını En Çok Bitiren Uygulamalar

 Candy Crush Saga, renkli şekerlerin eşleştirilmesi temalı bir bulmaca oyunudur. Çocuk ve yetişkin fark etmeksizin severek oynandığı için rağbet gören seçenekler içinde yer alır. Bu oyunu yüksek seviyelerde oynamak için uzun saatler boyunca ekran başında olmanız gerekir ve bu da pil tüketimini arttıracaktır.

 

Müzik Uygulamaları

 

Spotify

Spotify, dünya genelinde en popüler müzik akışı uygulamalarından biridir. Ancak, yüksek kaliteli müzik akışı ve arka planda çalma özellikleri pil tüketimini artırabilir.

 

YouTube Music

YouTube Music, YouTube'un müzik akışı hizmetidir. Yüksek kaliteli müzik videoları ve arka planda çalma özellikleri pil tüketimini artırabilir.

 

Yol Tarifi Uygulamaları

 

Google Maps

Google Maps, en popüler yol tarifi uygulamalarından biridir. Yüksek performansı nedeniyle, yol tarifi, arka planda çalışma ve harita indirme özellikleri telefonun şarjını bitiren şeyler içerisindedir. Aynı zamanda telefonda aktif olarak sizinle yolculuk yaptığı için pili tüketebilir.

 

Waze

Waze, kullanıcılara trafik ve yol koşulları hakkında gerçek zamanlı bilgi paylaşımına dayalı bir yol tarifi uygulamasıdır. Arka planda sürekli olarak güncelleme yapması ve yüksek kaliteli haritalarının bulunması nedeniyle pil tüketimi de yüksek olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder