Popüler Yayınlar

7 Aralık 2020 Pazartesi

Huaweii Rom Yükleme Rehberi

Her cihaz güncellemesinde olduğu gibi Huaweii Cihazlara Rom yüklerken de cihazımızın şarjının %70 civarında olması gerekir. Bunun yanında cihazdaki fotoğraflarımızı ve diğer özel dosyalarımızın yedeğini pc ye almamız da yararlı olacaktır. Zira rom attıktan sonra bütün dosyalar silinmiş bir telefon elimizde olacaktır.  Bu sorunlarımızı hallettikten sonra şu programları indirmeniz gerekir.
Rom atma adımları:

1.İki uygulamayı da kurun.
 2.Updater 2.0'ı çalıştırın . Ardından özel ROM ile özel port kutularını işaretleyin.
3.Özel ROM kısmında MHA-L09 gibi kurulacak Rom numarasını yazın.
4.Yazdığınız Romun indirileceği URL adresini yazın.  Örneğin: http://huawei-firmware.com/rom/huawei-mate-9/mha-l09/10003
5.Start butonuna tıklayın. Hemen ardından  telefonu usb kablosuyla bağlayın.
 Önemli Not: HiSuite uygulamasının cihazı tanıyıp doğru görüp görmediğini kontrol edin.
6. HiSuite uygulaması içinde Ayarları seçin. Bu Ayarlar içinde  Genel bölümüne gidip  Özel Proxy seçin. Bu Özel Proxye  127.0.0.1 ve  Port: 41279  yazın.
7. HiSuite uygulaması ana ekranına  gidin. Orda  sistem güncellemesi butonuna tıklayın.
8. Son adım olarak Kurulum butonuna tıklayın ve bir süre bekleyin. İşlem bitince telefon yeni  Rom Yüklenmiş olarak başlayacaktır.
Not: Yanlış adımlar veya başka herhangi bir sorun nedeniyle telefonunuz kullanılmaz hale (brick/tuğla) haline gelebilir. Olabilecek bütün olumsuz durumlardan kendiniz sorumlusunuz.Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder