Popüler Yayınlar

9 Şubat 2024 Cuma

Dersimiz Tarih Uygulaması Gizlilik Politikası

Güvenliğiniz bizim için önemlidir. Bu sebeple sizin kişisel verilerinizi toplamamakta ve paylaşmamaktayız. 

Biz, Aksoy Yazılım, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz.

 Burada belirtilen gizlilik politikası ve kullanım koşulları; Aksoy Yazılım'ın  Google Play Store 'da yayınlanan Dersimiz Tarih mobil uygulaması için geçerlidir. Bu uygulamayı mobil cihazınıza yükleyerek, bu metinde yer alan gizlilik politikasını ve kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız. Bu koşulları kabul etmiyorsanız bu uygulamaları mobil cihazınıza yüklemeyiniz.

Dersimiz Tarih Uygulamamızda, Girilen Veriler depolanmaz ve  3. şahıs yada kurumlar ile de paylaşılmaz.
Tarih Dersi Uygulamamız, size ait herhangi bir kişisel bilgiyi toplamaz ve sizden bu yönde bir talepte bulunmaz.

Aksoy Yazılım, bu uygulamayı daha kaliteli ve yararlı uygulama haline getirmek için her zaman gereken özeni ve duyarlılığı gösterecektir. Buna rağmen, uygulamamızda yer alan içeriklerin beklentilerinizi karşılayacağı, size yararlı olacağı veya kesin doğru bilgiler içereceğine dair hiçbir taahhütte bulunmamaktayız. Uygulamayı olduğu gibi sunmaktayız. Bu sebeple, uygulamamızdan kaynaklı yaşanacak herhangi bir olumsuz durum için  Aksoy Yazılım'ı sorumlu tutamayacağınızı kabul etmektesiniz.
Aksoy Yazılım, bu uygulamanın güvenliği konusunda alınabilecek tüm önlemleri almak için gereken ölçüde çaba sarf eder ve Google Play Geliştirici Programı Politikaları sözleşmesi kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirir.
Bu uygulamada, üçüncü taraflara ait reklamlar ve linkler yer alabilir. Bu üçüncü taraflara ait reklamların ve linklerin niteliğinden, içeriğinden, güvenliğinden veya bunlardan kaynaklı oluşabilecek zararlardan yayıncı Aksoy Yazılım'ı sorumlu tutamayacağınızı kabul etmektesiniz. Google tarafından yayınlanan reklamlara ilişkin ayarlarınızı nasıl düzenleyeceğinizi, reklam ayarları sayfasından öğrenebilirsiniz.
Bu uygulamada yer alan sesli, yazılı ve görsel öğelerden ve yazılımlardan oluşan bütün içeriğe ilişkin her türlü telif hakkı Aksoy  Yazılım'a aittir. Uygulamamız veya bu uygulamamızın telif haklarıyla korunan içeriğini; kopyalama, çoğaltma, yeniden yayımlama, parçalarına ayırma, tekrar kamuya sunma vb. eylemlerde bulunmayacağınızı kabul etmektesiniz.
Uygulama gizliliği ile ilgili sorunlarda  phototechaksoy@yahoo.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim

 Uygulamayı kullanmaya devam ettiğiniz takdirde burdaki gizlilik politikası şartlarını kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacaktır. Şayet kabul etmiyorsanız, lütfen uygulamayı tüm cihazlarınızdan kaldırınız. Ayrıntılı bilgi için bizimle phototechaksoy@yahoo.com e-mail adresi üzerinden iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder